Aprenent a volar 

Poder filmar a Windoor Realfly ha estat un luxe, un privilegi. Tot va començar quan l’Isart va veure un reportatge a TV3 on un dels monitors del túnel del vent feia piruetes impossibles i em va dir: “Vull això per la pel·lícula. És possible?” Ja està: Un nou repte per producció.

 Haig d’agrair la total disposició de tot el personal i en concret del departament de comunicació, sobre tot de la Mima Garriga, que ha estat el nostre contacte per gestionar-ho tot i encaixar el puzle de dates i disponibilitats. Coses de la vida, ni ella ni jo vam poder anar el dia del rodatge… la famosa Llei de Murphy.

Aquest és el making of de la filmació. El mini equip de rodatge de BCN33303 que va pujar fins a Empuriabrava, s’ho va passar d’allò més bé amb l’experiència i el bon rollo que es van trobar a Windoor. Crec que ho podreu comprovar veient el vídeo.

Ah! Per cert… tant el Carles com la Laura, que van poder provar l’experiència del vol, us el recomanen al 100% així que si no sabeu que voleu per reis… aquesta podria ser una bona opció. Subidón, subidón!!!

http://www.windoor-realfly.com

Leave A Reply