Assaig: Coreografies de lluita 

Avui m’han convidat a l’assaig físic dels actors, és a dir: Les coreografies de lluita. L’Adela Martos és l’encarregada de treballar amb el Jordi,  el Carles i l’Isart tots els moviments perquè tots els cops siguin creïbles a càmera.

Vam conèixer a l’Adela gràcies al Jordi. Tal i com ens va dir és una noia vital i apassionada de la lluita, les arts marcials i el cinema.

Primer de tot, escalfament. No volem que ningú prengui mal, oi? Després els nois es posen a assajar la petita coreografia que van provar el primer dia, mentre l’Adela els posa al dia del que faran durant la sessió d’avui. Aprendran a rodar, que no a caure i corregiran els detalls que l’Adela ha vist als vídeos filmats durant la primera sessió. Ja els avisa que aquesta no serà tant divertida com l’anterior, però que ho anirà alternant amb petites coreografies perquè la classe no sigui tant pesada. De seguida es posen a treballar.

L’Adela s’explica molt bé. Realment és un luxe que hagi acceptat treballar amb nosaltres. Els miro i no puc parar de somriure fascinada per les explicacions que dóna i les indicacions gairebé quirúrgiques perquè els cops siguin perfectes i reals. Tècnica, tècnica, tècnica.

Leave A Reply