+
-

EL PROJECTE

BCN 333 03 és un curtmetratge d’acció impulsat per Istarestudi, associació sense ànim de lucre, dedicada a la creació multimèdia. La idea original sorgeix del tàndem format per Isart Pellín, fundador d’Istarestudi i José Luis Caballero, escriptor especialitzat en novel·la negra i ciència ficció. Al seu voltant reuneixen un equip d’apassionats pel cinema provinents de diferents disciplines relacionades amb el món de la creació: disseny gràfic, publicitat, teatre, audiovisuals… Aquest equip pretén crear un producte de qualitat professional suplint amb enginy la manca de recursos tècnics i econòmics.

BCN 333 03 és un curtmetratge d’acció impulsat per Istarestudi, associació sense ànim de lucre, dedicada a la creació multimèdia.

La idea original sorgeix del tàndem format per Isart Pellín, fundador d’Istarestudi i José Luis Caballero, escriptor especialitzat en novel·la negra i ciència ficció. Al seu voltant reuneixen un equip d’apassionats pel cinema provinents de diferents disciplines relacionades amb el món de la creació: disseny gràfic, publicitat, teatre, audiovisuals…

Aquest equip pretén crear un producte de qualitat professional suplint amb enginy la manca de recursos tècnics i econòmics.
< >