Què és més difícil: trobar un actor de més de 40 anys o llogar una coltxoneta per fer tombarelles? 

Doncs la pregunta no és retòrica, no. Sembla que ser actor de més de 40 vol dir tenir feina assegurada, així que jo no ho tindria tan clar si penseu que val més la pena estudiar informàtica en lloc d’interpretació.

La veritat és que els actors amb els que hem contactat estan a tope de projectes i assajos de cara a la temporada vinent i buscar al nostre GARCÌA s’ha convertit en una missió impossible. Però com dèia la publicitat: Impossible is nothing! així que seguim.

Però això no és el que més m’ha sobtat aquesta setmana, sino la gran dificultat que representa llogar material de gimnàs, i en concret, llogar “coltxonetes”. No busco res especial. Busco les típiques per fer tombarelles, per evitar que els nostres nois es facin mal durant les coreografies. He donat voltes i voltes al web, he introduït un munt de paraules clau al Google, i res. Sí que es poden comprar, però… us heu preguntat mai el preu? doncs són carííííííííssimes, així que la propera vegada que aneu al gimnàs i en tireu una per terra, tracteu-la com un producte de luxe.

Tinc pendent escriure un post de localitzacions: Las Locas Locas, que cauen, que de cop i volta tenen taxa, que fan que la feinada de l’story board trontolli… en el següent post us ho explico si no m’ha explotat una artèria.

 

Leave A Reply