Sigui com sigui: Cine 

Per 0,99 € podeu llogar 48 hores una pel·lícula online i veure-la a casa… si a més a més teniu la sort de disposar d’un projector (cada cop més assequibles) haureu resolt el gran inconvenient respecte anar al cinema: la mida de la pantalla.

De fet, si apagueu llums, desconnecteu telèfons i la vostra “sala de projecció” ho permet potser tingueu pràcticament una pantalla igual de gran que les de moltes micro-multisales actuals i us estalviareu entre altres, la companyia d’individus que no sempre ajuden a gaudir de la sala de cinema… qualsevol que hagi anat al cinema més de dues vegades tindrà alguna anècdota per explicar en aquest sentit!

No hi ha res millor que anar al cinema. A banda de la pròpia pel·lícula, és un acte social, hi ha un ritual en comprar l’entrada (no en fer la cua), en estar en una sala plena de gent i estar sol a la vegada, en la capacitat de desconnectar-te del món que hi ha fora… o no heu anat mai a una sessió matinal i en sortir… caram és de dia! Quina sensació més estranya!

Però a vegades, per més que un vulgui és IMPOSSIBLE anar físicament al cinema… i és quan Mahoma ha de venir a casa. Llavors, i només llavors, és quan la tecnologia ens ho ha posat tan fàcil (i bé de preu) per poder gaudir del cinema quan no ho podríem fer de cap altra manera. La oferta es variada: Voddler, Nubeox, Wuakitv, Cineclick, Filmin, Filmotech.

 

About Lluís

  1. […] als EUA!); no perdem de vista les plataformes de Video on Demand (algunes les vam comentar en un post anterior) i, entre altres, descobrim noves maneres de promoció que darrerament han destacat per diferents […]

Leave A Reply